Zetski dom

U skladu sa aktuelnim setom epidemioloških mjera za period od 11. do 24. septembra, Kraljevsko pozorište “Zetski dom” obavještava cijenjenu publiku da posjeta predstavama i drugim programima podrazumijeva posjedovanje jednog od sljedećih dokaza iz Nacionalne digitalne COVID potvrde:

1) da je proteklo 14 dana od dana potpune vakcinacije  sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove;

2) negativnog rezultata PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 72 časa;

3) pozitivnog rezultata PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i koji je stariji od 14 dana, a nije stariji od 180 dana od dana izdavanja rezultata ovog testa; ili

4) negativnog rezultata brzog antigenskog testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 48 časova.

Jedan od navedenih dokaza potrebno je pokazati licu koje će vršiti kontrolu na glavnom ulazu u pozorište i biti odgovorno za poštovanje ove mjere.

Uz provjeru tjelesne temperature i dezinfekciju ruku, podsjećamo da je u unutrašnjosti pozorišta obavezno nošenje zaštitne maske koja pokriva nos i usta, uz održavanje fizičke distance od najmanje dva metra među licima koja nijesu članovi istog domaćinstva.

U dvorišnom prostoru pozorišta takođe je obavezno održavanje propisane fizičke distance i nošenje maske u slučaju da nije moguće održavati fizičku distancu od najmanje dva metra.

Kraljevsko pozorište “Zetski dom” i ovom prilikom poziva cijenjenu publiku na puno poštovanje epidemioloških mjera u cilju zaštite sopstvenog i zdravlja drugih.