Zaposleni

Služba scensko-tehničke produkcije

 

Goran Radović (scenski dekorater) – desna ruka pozorišta. Saša Anđelić (majstor scene) – mag u svom poslu. Za njega ne postoji nerješivi problem.

Dušica Martinović (garderoberka) – sunce tehnike! Stane Vuković (garderoberka) – svima omiljena, a po riječima kolega “šampionka svijeta”.

Dragan Sjekloća (rukovodilac službe scensko tehničke produkcije) – prava adresa za sva pitanja i dileme. Vlatko Radović (rekviziter) – glumcima najveći oslonac.

Mladen Đurković (tehničar rasvjete) – omiljeni kolega! Željko Milošević (šef scenske tehnike) – uvijek tu za lijepu riječ i ruku pomoći.

 

 

 

 

 

Služba finansijsko-komercijalnih poslova

 

Saša Pejović (ekonom) – kad god se pojavi donese nam radost jer se nikad ne pojavi praznih ruku. Ana Muhadinović (biljetarka) – lice pozorišta. Prva u našem pozorišnom lancu, ona koja vam omogućava dolazak u teatar. Ksenija Čavor (rukovoditeljka službe) – naš čarobnjak – i kad nema – ima. Stvoriće. A kad ona stvori, stvara i pozorište.

Jovana Vujović (računovodstvena službenica) – podmladak teatra prepun osmijeha. Dragana Ljiljanić (blagajnica) – za nju kažu – neće te učiti što da radiš, ali će ti zato reći što ne treba da uradiš i tako će te spasiti.

 

 

 

Služba za pravne i opšte poslove

Anđela Đurović (prevoditeljka za engleski jezik) – omogućava nam da se razumijemo između sebe i sa drugim ljudima. Milena Vušurović (službenica za javne nabavke) – brine o tome da nam ništa ne fali. Marko Batrićević (vozač) – sa njim možete razgovarati o tome ko je spasio Rim, kad je napisan neki pozorišni komad i koliko puta je odigran, reći će vam sve o crnogorskoj istoriji, ali jednako tako možete i da ćutite zajedno. Miljan Pavlićević (čuvar) – zadužen za miran san našeg pozorišta. Adrijana Radović (administrativna tehničarka) – ona kod koje ste uvijek dobrodošli i koja boji atmosferu toplinom. Vesna Pejović (sekretarka pozorišta) – osmijeh teatra. Uvijek vedra, ažurna, brza i radna. Neko na koga se uvijek možete osloniti.

Na slici se ne nalaze, za nas, tri jednako važna čovjeka – naši čuvari: Peđa Rašković, Nedžad Alilović i Miodrag Adžić.

 

 

 

 

Služba produkcije i marketinga

Aleksandra Maksimović (producentkinja) – s njom dan uvijek počinje vedro, svaki rad padne lako i svaki problem postane riješen. Đorđe Dragićević (rukovodilac službe produkcije i marketinga) – zna odgovor na svako pitanje. U koje god doba dana i noći da ga nazoveš – uvijek spreman za rad. Posvećen, organizovan, profesionalan. Voli svoj posao. Čovjek koji je sam po sebi Teatar. Đoko Radoičić (organizator umjetničkog programa/ nabavljač) – prepun tolerancije, sa zen energijom i ogromnim poznavanjem pozirišnog pulsa. Tamara Karabasil (menadžerka za odnose s javnošću) – ogledalo teatra. U njenom prezentovanju naše kuće ogledamo se kao Narcis u jezeru. Stanislava Milošević (bibliotekarka/dokumentaristkinja) – ona koja brine da godine našeg pozorišta ne budu izgubljene i zaboravljene.

 

 

 

 

Umjetnička služba

Snežana Mitrović (sekretarica umjetničke direktorice) – majka pozorišta. Ona koja brine o svima nama i pokreće nas da brinemo jedni o drugima. Vodi računa o našim rođendanima, potrebama, željama i našoj udobnosti. Srđan Milošević (inspicijent) – čovjek na koga se uvijek možemo osloniti da će svoj posao uraditi besprijekorno i tačno, a sve to sa osmijehom bez tenzije i napetosti. Rajko Radulović (dramaturg) – naša živa arhiva. Ne postoji taj podatak iz bliže ili dalje istorije pozorišta koji on ne zna u svakom trenutku. Ksenija Lješković (suflerka) – stara se o tome da se riječi tekstova naših predstava ne izgube i nestanu u vazduhu.