Lažna sjećanja

08

Maj
2019
Reditelj
Pozorišna sezona

O komadu:

Dramaturzi: Rajko Radulović – Nikola Tomić.

Uloge:

Vule Marković; Filip Đuretić; Julija Milačić; Jelena Simić; Sanja Vujisić; Anđelija Rondović; Anđela Radović; Marija Labudović; Jelena Đukić; Marija Đurić; Maja Stojanović; Milica Šćepanović.

Ostale informacije:

"Publika je reagovala jako dobro, pomijerala se uvijek adekvatno u prostoru, kao što je trebalo i pretpostavljam da je prvi put da gledaju ovakvu predstavu. Tehnologija i mobilna aplikacija za nas je takođe novitet i od skoro radimo sa njom i otkrivamo sve nove mogućnosti koje može da nam pruži. Jelena je značajna ličnost u Crnoj Gori, dobro je što publika poznaje nju i lako zbog toga prepoznaje priču. Ideja je bila da zarazimo glumce, tehničko osoblje pozorišta i publiku sa našim idejama, za nas je mnogo važniji proces nego sama predstava. Da smo ostali ovdje još samo nedjelju dana predstava bi bila sasvim drugačija. Bili smo ovdje dvije sedmice, ovaj rad trebalo bi upravo tako i shvatiti, radili smo intenzivno, ali bio je to rad sa novim ljudima, u novom ambijentu, novom prostoru." (Pep Gatell)

Produkcija:

Projekat je realizovan u saradnji sa svjetski poznatom španskom trupom "Furra Dels Baus", kofinansiran u okviru programa Evropske unije "Collective Plays!"

Premijera:

Cetinje, 08/05/2019, 20:00 časova.
Digitalizacija arhive: Miloš Prelević