Zetski dom

Kraljevsko pozorište “Zetski dom” u Novu godinu ulazi sa sadržajnim programima, među kojima su još jedna premijera do kraja sezone, te niz predstava koje su realizovane samostalno ili u koprodukciji tokom 2021. godine.

Na januarskom repertoaru će biti predstava “Ko se boji Virdžinije Vulf”, prema tekstu Edvarda Olbija u režiji Paola Mađelija, realizovana uz podršku ADNICH projekta, nastavak saradnje sa Crnogorskom kinotekom i projekcija filma “Dan četrnaesti”, reditelja Zdravka Velimirovića, dok će u “Zetskom domu” biti upriličena i dodjela nagrada za filantrofiju “Iskra”, u organizaicji Fonda za aktivno građanstvo.

U februaru će početi druga faza proba za predstavu “Predsjednice”. Riječ je o projektu rediteljke Radmile Vojvodić, prema tekstu Vernera Švaba, dok će premijera biti upriličena početkom marta.

Osim toga, do kraja sezone, publiku očekuju i brojne predstave koje su u “Zetskom domu” premijerno izvedene ove godine – “Rani jadi”, “Tobelija, mimikrija”, “Čikaške perverzije”, “Ana Karenjina”, “Ko se boji Virdžinije Vulf”.

Kraljevsko pozorište “Zetski dom” koristi priliku da svim građanima poželi srećnu i uspješnu 2022. godinu.