Zetski dom

U skladu s aktuelnim setom epidemioloških mjera za period 1-22. decembar 2021. godine, Kraljevsko pozorište “Zetski dom” obavještava cijenjenu publiku da posjeta predstavama i drugim programima podrazumijeva posjedovanje jednog od sljedećih dokaza iz Nacionalne digitalne COVID potvrde:

1) da je osoba potpuno vakcinisana sa propisanim brojem doza vakcine protiv novog koronavirusa, koji je izdat od ovlašćene zdravstvene ustanove i da od primanja posljednje doze vakcine nije prošlo duže od šest mjeseci;

2) negativnog rezultata PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 72 časa;

3) pozitivnog rezultata PCR testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i koji je stariji od 10 dana, a nije stariji od šest mjeseci od dana izdavanja rezultata ovog testa; ili

4) negativnog rezultata brzog antigenskog testa na novi koronavirus (SARS-CoV-2), koji je izdat od registrovane laboratorije i nije stariji od 48 časova.

Jedan od navedenih dokaza potrebno je pokazati licu koje će vršiti kontrolu na glavnom ulazu u Pozorište i biti odgovorno za poštovanje ove mjere.

Uz provjeru tjelesne temperature i dezinfekciju ruku, podsjećamo da je u unutrašnjosti pozorišta obavezno nošenje zaštitne maske koja pokriva nos i usta, uz održavanje fizičke distance.

U dvorišnom prostoru Pozorišta takođe je obavezno održavanje propisane fizičke distance i nošenje maske u slučaju da nije moguće održavati fizičku distancu od najmanje dva metra.

Kraljevsko pozorište “Zetski dom” i ovom prilikom poziva cijenjenu publiku na puno poštovanje epidemioloških mjera u cilju zaštite sopstvenog i zdravlja drugih.

(foto: Zetski dom – arhiva)