Zetski dom

U Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” sjutra u 20:00h gostuje Fakultet dramskih umjetnosti Cetinje, sa predstavom “Pola pola”, koju je, po tekstu Milene Bogavac, režirao prof. Branko Ilić.

U predstavi igraju: Mirjana Spaić, Lazar Đurđević, Danica Rajković, Marko Rajković, Lara Dragović, Pavle Bogojević i Stefan Vuković.

Kako je, između ostalog, zapisla autorka teksta Milena Bogavac, “iako je tema ovog komada razvod, njegova glavna ideja je ljubav. Ona ideja koja ne podliježe zakonima, običajima i normama. Ljubav koju nije moguće objasniti, predvidjeti i normirati i koja je, na kraju krajeva, u vezi sa pojmom slobode”.

Reditelj Branko Ilić kaže da “komad snažno budi mladalačku ličnost, kao osnov za izdvajanje iz gomile i mase koja guši, opterećuje i otupljuje. Podstiče i na hrabrost, za svoje postupke, za prihvatanje sebe, za razlikovanje, od drugih, od roditelja”.

Muzika: Elemental, scenografija: Smiljka Šeparović-Radonjić i Branko Ilić, majstor svjetla: Kristijan Rot, majstor tona: Tomislav Elkaz, dizajn promo-materijala: Aleksandra Jevtović, fotografija: Duško Miljanić.

Ulaznice po cijeni od 3,00€ mogu se kupiti i sjutra na Biljetarnici Kraljevskog pozorišta u periodu 10-13 i 18-20h. Telefon za informacije: 067 428 655.

Promo-materijal predstave možete preuzeti ovdje.