Zetski dom

Predstava „Tobelija, mimikrija“, koju je prema drami „Tobelija“, crnogorskog dramskog pisca Ljubomira Đurkovića režirala Mirjana Medojević, biće odigrana sjutra i preksjutra (6. i 7. decembar) u Kraljevskom pozorištu „Zetski dom“ s početkom u 19 sati.

U predstavi, koja je premijerno izvedena prošle godine, uloge tumače: Jelena Laban, Jelica Vukčević, Jadranka Mamić, Pavle Prelević i Goran Vujović, uz učešće Mirjane Medojević.

“Ova predstava nije uspostavljena da bi poručivala, već mislim da imamo predstavu koju bi ljudi mogli da dožive s puno emocija. Riječ je o Ljubovom (Đurković) tekstu iz kojeg je sve proizašlo, uz dosta arhetipskih stvari koje su se pojavile“, istakla je ranije, pored ostalog, rediteljka Medojević.

Scenografiju su uspostavili Mirjana Medojević i Mirko Radonjić, uz saradnju Aleksandra Anđelića. Kostime potpisuje Lina Leković, muziku Iztok Koren, a miks i mastering Dejan Lapanja. Dizajner svjetla je Mirko Radonjić, dok je video projekcija rad Gorana Brnovića. Autorka audio materijala je Mirjana Medojević.

Ulaznice su i dalje u prodaji na biletarnici Kraljevskog pozororišta “Zetski dom” u periodu 10-13h i 18-20 sati. Telefon za informacije: 067428655.

Naše aktivnosti mogu se pratiti i na društvenim mrežama FacebookInstagram i Twitter, kao i putem Viber kanala.

(foto: Filip Kršić / Duško Miljanić)