Zetski dom

Međusobna gostovanja nacionalnih teatara biće realizovana naredne sedmice.

Naime, u utorak, 1. februara, publika u Crnogorskom narodnom pozorištu moći će da vidi predstavu “Ko se boji Virdžinije Vulf?”, koju je u produkciji “Zetskog doma”, po tekstu Edvarda Olbija, režirao Paolo Mađeli.

Dan kasnije, u srijedu, 2. februara, u Kraljevskom pozorištu “Zetski dom” slijedi izvođenje najnovije predstave CNP-a “Bladi mun”, prema tekstu i u režiji Ane Đorđević.

Uloge u predstavi “Ko se boji Virdžinije Vulf?” tumače Ana Vujošević, Dejan Ivanić, Ana Vučković i Miloš Pejović, a odlikuju je humorni elementi crne, mračne, divlje komedije, uz elemente melodrame, tragedije, slapstika pa i satire.

U komadu “Bladi mun” igraju Sanja Vujisić, Nikola Perišić, Kristina Stevović-Obradović, Aleksandar Gavranić, Filip Đuretić, Maša Božović, Stevan Vuković i Branka Otašević, a nastao je po uzoru na film “Savršeni stranci”, pri čemu je priča smještena u crnogorski milje, sa donekle izmijenjenim odnosima, produbljenim sukobima i sa dodatim licem.

Obje predstave počeće u 20 časova.

Kada je riječ o igranju predstave “Ko se boji Virdžinije Vulf?”, više informacija se može dobiti putem telefona Biletarnice CNP-a 020 274 009, dok su ulaznice za izvođenje komada “Bladi mun” u prodaji u Kraljevskom pozorištu radnim danima u periodu 10:00-13:00h i 18:00-20:00h, a broj telefona za informacije je 067 428 655.

Kraljevsko pozorište “Zetski dom” i ovom prilikom podsjeća da prisustvo predstavama i drugim programima podrazumijeva poštovanje epidemioloških mjera, uz posjedovanje jednog od dokaza iz Nacionalne digitalne COVID-potvrde.

Foto: Zetski dom / CNP