Zetski dom

Odlažu se premijera i reprize predstave „Ko se boji Virdžinije Vulf“

Odlažu se premijera i reprize predstave „ Ko se boji Virdžinije Vulf“ u režiji Paola Magellija , koja je trebalo da bude prvi put izvedena večeras u Kraljevskom pozorištu Zetski dom.

 

Ovu odluku uprava teatra donijela je budući da je u samoj završnici rada u široj grupi saradnika potvrđen pozitivan slučaj infekcije COVID19. O daljim koracima koji će biti u skladu sa preporukom epidemiološke struke, te novom datumu premijere ove predstave, pozorište će blagovremeno obavijestiti javnost.

 

Publiku koja je kupila karte za reprizna izvođenja pozivamo da se obrati biletarnici na broj 067 428 655 u cilju refundiranja novca. Takođe postoji mogućnost da ulaznice budu iskorištene kasnije uz najavu biletarnici , za neko buduće izvođenje ove predstave.

 

Premda će premijera biti odložena, ostaje činjenica da je u neizvjesnosti u kojoj živimo Kraljevsko pozorište Zetski dom ušlo u proces rada koji je izveden gotovo do cilja, u svim segmentima. Ipak, kako je to novi koronavirus potvrdio mnogo puta do sada, ako okolnosti postanu nepovoljne, što se u bilo kojoj djelatnosti, čak u svakoj porodici i u baš svakom trenutku može dogoditi, potrebno je zaustaviti se, biti odgovoran i profesionalan i nastaviti u nekom povoljnijem trenutku. Onda možda i ponovo stati ukoliko je potrebno.

 

„Ponosni smo na predstavu koju imamo, zahvaljujemo sjajnom reditelju Paolu Magelliju, dramaturškinji Željki Udovičić Pleštini, glumcima, saradnicima i ekipi Zetskog doma. Zahvalni smo na posvećenosti, istrajnosti, kreativnosti i predstavi koja će, sigurni smo, uskoro imati svoju publiku“, saopšteno je iz pozorišta.